روش های پرداخت در مسترشبکه
روش های پرداخت در مسترشبکه
روش های پرداخت در مسترشبکه به چند روش صورت می گیرد؟
ـ پرداخت در محل تحویل
مسترشبکه امکان پرداخت در محل را فراهم آورده است، آن دسته از مشتریانی که آدرس تحویل آنها در تهران می باشد می توانند هزینه را در محل پرداخت نمایند.از آنجا که همگی ماموران تحویل سفارش مستر شبکه دستگاههای کارت خوان سیار (POS) همراه دارند، میتوان هنگام تحویل سفارش در محل، با استفاده از کارتهای عضو شبکه شتاب پرداخت خود را انجام داد.
نکات:
1- به مشتریان محترم توصیه میشود جهت تسریع در پردازش سفارش، پرداخت خود را به صورت “پرداخت اینترنتی” انجام دهند.
2- سفارشهایی که از طریق باربری ارسال میشوند یا مبلغ آنها بیشتر از سی میلیون ریال است، لازم است پیش از ارسال، از طریق پرداخت اینترنتی تسویه شوند.
3- در صورتی که هزینه سفارش از طریق اینترنتی پرداخت شده باشد، تحویل گیرنده سفارش هنگام دریافت کالا، باید مدرک شناسایی معتبر مانند کارت ملی همراه داشته باشد.
در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهامی میتوانید به بخش پرسشهای متداول مراجعه نمایید.
– پرداخت اینترنتی
کاربران مسترشبکه میتوانند در هنگام ثبت سفارش، از طریق درگاه اینترنتی، هزینه سفارش خود را به صورت آنلاین پرداخت کنند. پرداخت موفق هزینه به منزله ثبت قطعی این پرداخت برای سفارش است و پس از آن پیامکی مبنی بر ثبت موفق سفارش، برای کاربر ارسال می شود و نیازی به اطلاع دادن پرداخت سفارش نیست و سفارش به صورت خودکار وارد مراحل آماده سازی و ارسال میشود.
لازم به ذکر است که پرداخت اینترنتی باعث ایجاد الویت و تسریع در پردازش سفارش کاربران است.
سفارشهایی که از طریق باربری ارسال میشوند یا مبلغ آنها بیشتر از سی میلیون ریال است، باید پیش از ارسال، از طریق پرداخت اینترنتی تسویه شوند.
توجه داشته باشید که تحویل گیرنده سفارش هنگام دریافت کالا، باید مدرک شناسایی معتبر همراه داشته باشد.
– چگونگی پرداخت اینترنتی
کاربران محترم سایت فروشگاهی مستر شبکه میتوانند مبلغ سفارش خود را با استفاده از همه کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب پرداخت نمایند. هنگام پرداخت اینترنتی اطلاعات زیر از شما پرسیده میشود که پس از وارد کردن آنها و تایید پرداخت، از موفقیت عملیات پرداخت خود مطلع میشوید.
1- شماره 16 رقمی کارت
این شماره، بر روی کارت بانکی شما درج شده است.
2- رمز خرید اینترنتی یا رمز دوم
برای پرداخت اینترنتی لازم است قبلاً رمز دوم (رمز خرید اینترنتی) کارت بانکی خود را فعال کرده باشید.
رمز دوم (رمز خرید اینترنتی)، با رمزی که شما هنگام استفاده از دستگاههای خودپرداز وارد میکنید، تفاوت دارد.
برای فعال کردن رمز خرید اینترنتی، میتوانید به دستگاه خودپرداز بانک صادر کننده کارت خود مراجعه، کارت خود را وارد کرده و بخش عملیات رمز را انتخاب کنید. سپس، در بخش رمز دوم یا رمز اینترنتی، رمز خود را انتخاب کنید.
3- کد CVV2
CVV2 یک کد ۳ یا ۴ رقمی است که پشت یا روی کارتهای بانکی درج میشود و بهعنوان یک کد امنیتی در پرداختهای اینترنتی کاربرد دارد.
4- تاریخ انقضا
تاریخ انقضا کارت بانکی روی آن حک شده است.
اگر روی کارت شما تاریخ انقضاء وجود ندارد، میتوانید از عدد 12 به جای ماه و از 99 به جای سال انقضای کارت استفاده کنید.
ارتباط با ما