آنچه در این مقاله می خوانید:

معرفی سرورهای Apollo اچ پی

معرفی سرورهای Apollo اچ پی

در دنیای فناوری اطلاعات و محاسبات ابری، سرورها نقش بسیار مهمی دارند. یکی از مهم ترین ویژگی های سرورهای توسعه یافته افزایش کارایی، کاهش هزینه‌ها و افزایش سرعت محاسبات است که از اهمیت بسزایی برخوردارند. یکی از قدرتمندترین برندهای سرور در زمینه توسعه سرورهای پیشرفته برای محاسبات ابری و بارهای کاری HPE یا Hewlett Packard Enterprise است که در صنعت خود پیشگام است .

سرورهای اچ پی آپولو از دسته سرور های قدرتمند تجهیزات شبکه است که در دنیا به دلیل عملکرد بالا و مصرف بهینه ای که دارد جزو سرور های قدرتمند و محبوب بشمار میرود. همچنین چگالی بهیه و رک‌های محاسباتی که در این سرورها قرار گرفته است محبوبیت این دسته از سرور های شبکه را چندین برابر کرده است.

 

معرفی سرورهای Apollo اچ پی:

سرورهای Apollo با پردازنده‌های قدرتمند از نوع Intel Xeon تجهیز شده‌اند که برای اجرای بارهای کاری متنوع با کارایی بالا بسیار مناسب هستند. همچنین این دستگاه های غول پیکر از رم سرور های DDR4 با ظرفیت بالا و سرعت بیشتر استفاده می‌کنند، که امکان اجرای برنامه‌ها با حجم دیتاهای بزرگ را فراهم می‌کند.

این نوع سرور به عنوان ابزاری بسیار قدرتمند و موثر برای مجازی‌سازی، پردازش دیتای حجیم، تجزیه و تحلیل اطلاعات و سایر کاربردهای پیچیده توسعه یافته‌اند. سرورهای Apollo مناسب برای سازمان‌ها و شرکت‌هایی که دنبال راه حلی برای ارتقاء کارایی و انعطاف‌پذیری سیستم‌ها هستند می باشد.

معرفی سرورهای Apollo اچ پی

این نوع سرورها امکان اجرای بارهای کاری گوناگون را با سرعت و کارایی بالا فراهم می‌کنند. سرورهای Apollo یک ابزار ضروری برای سازمان‌ها در دنیای مدرن فناوری اطلاعات هستند. همچنین این سری از سرور ها دارای رک‌های محاسباتی، ذخیره سازی، شبکه و خنک‌کننده هستند. سیستم خنک‌کننده آبی یکی دیگر از قابلیت مهمی است که در این سرورها تعبیه شده است.

عملکرد این خنک‌کننده‌ها به حدی است که در دستگاه چیزی حدود 1000 برابر از سیستم خنک‌کننده هوا قدرت و عملکرد بالا دارد و باعث خواهد شد که در فضای ابری خصوصی این عملکرد به 2 برابر نیز افزایش پیدا کند.

یکی از مهم ترین ویژگی های سرورهای Apollo، طراحی و عملکرد مدولار آنها می باشد. این سرورها از اجزای قابل تعویض و ارتقاء برخوردارند، که این امکان را فراهم می‌کند تا سازمان‌ها به راحتی اندازه و سرعت سیستم خود را تغییر دهند.

 


 

بیشتر بخوانید: DNS Spoofing چیست

 


کاربردهای سرورهای Apollo اچ پی:

این سری از سرورهای اچ پی که یک گزینه مناسب برای بارهای کاری گوناگون و متعدد است. در ادامه به بررسی برخی ویژگی های کاربرد از سری سرور های Apollo میپردازیم که عبارتند از:

  • محاسبات و محیط های ابری: سرورهای Apollo برای استفاده در محیط‌های ابری بسیار مناسب هستند. این سرور قابلیت ایجاد و مدیریت محیط‌های ابری با کارایی بالا را فراهم می‌کنند.
  • پردازش اطلاعات زیاد: در صنایعی مانند: علوم زمین، بیولوژی، فیزیک، و تحلیل اطلاعات، نیاز به پردازش دیتا و اطلاعات حجیم وجود دارد که سرورهای Apollo برای این عمل بسیار مناسب اند.
  • مجازی‌سازی: از آنجا که سرورهای Apollo دارای قدرت پردازشی بالا و قابلیت مدیریت مرکزی هستند، انتخاب عالی برای مجازی‌سازی سرورها و ایجاد محیط‌های مجازی است.
  • دیتایس و سیستم‌های ذخیره‌سازی: جهت استفاده در سازمان‌ها که نیاز به دیتابیس های بزرگ و سیستم‌های ذخیره‌سازی دارند، این نوع سرور به عنوان پایه اصلی تأمین منابع محاسباتی محسوب میشوند.

 

انواع سرور های آپولو HP:

در ابتدا کمپانی اچ پی خط تولید سری آپولو با سری های 2000، 4000 شروع و در ادامه سری آپلو های 6000 و 6500 و در نهایت 8000 تولیدخود را ادامه داد. سرورهای HPE Apollo دارای نرم افزار HPE Performance Cluster Manager هستند.

این نرم افزار قابلیت استقرار، مدیریت و بهینه سازی خوشه های HPC در مقیاس بزرگ را ساده می کند. سرورهای Apollo اچ پی شامل چندین مدل سرور مختلف است که هر کدام برای رفع نیازهای خاص کاربران طراحی و عرضه شده اند.

  • سرورهای Apollo سری 2000

معرفی سرورهای Apollo اچ پی

سرورهای Apollo سری 2000 در اندازه‌های 2 یونیت و یک سرور متراکم است. از لحاظ فیزیکی این سری دستگاهای جهت سیستم‌های پردازش ابری بسیار بزرگ است اما دارای کارایی و عملکرد بسیار خوبی در این مورد می باشد. سری 2000 در دو مدل سرور پرولیانت اچ پی از جمله HP ProLiant Xl70r G9 و HP ProLiant XL90r G9 در بازار تجهیزات شبکه عرضه شده است.

تفاوت این دو مدل در پشتیبانی از اسلات‌های PLCe3.0 است. این سرور به عنوان یکی از اعضای خانواده Apollo اچ‌پی، به منظور پشتیبانی از محاسبات با قابلیت همگرا شده است. از بارزترین ویژگی های سرور 2000HP میتوانیم به انعطاف پذیری بالا و قابلیت انتخاب بین انواع گوناگون CPU ها و حافظه اشاره کنیم.

به طور کلی  این نوع سرور حداکثر چهار سرور مستقل در هر شاسی را پشتیبانی کرده و می تواند با انواع پردازنده ها، مموری ها، استوریج ها و آپشن های شبکه پیکربندی شود. ویژگی انعطاف پذیر به سازمان ها این قابلیت را میدهد تا بتوانند سیستم های خود را مطابق با نیاز های خود انتخاب و پیکربندی کنند.

همچنین این سری سرور دارای قابلتی های مدیریتی پیشرفته است که مدیران سیستم امکان کنترل و نظارت بهتر بر منابع محاسباتی را میدهد. سازمان‌ها و ارگان های می‌توانند رشد بیشتری در عملیات های محاسباتی خود داشته باشند.

  • سرورهای Apollo سری 4000

معرفی سرورهای Apollo اچ پی

شرکت اچ پی با طراحی و تولید سرورهای Apollo سری 4000 در حوزه ابرداده ها قدرت خود را به نمایش گذاشت. به طور کلی سری 4000 یک سرور ماژولار و مبتنی بر داده است که برای محاسبات با کارایی بالا، تجزیه و تحلیل داده های بزرگ و ذخیره سازی طراحی شده است.

سرورهای Apollo سری 4000 قابلیت پشتیبانی حداکثر 60 درایو در هر شاسی را دارد و می تواند با انواع پردازنده ها، مموری ها، استوریج و … پیکربندی شود. سری 4200 آپولو به صورت 2 یونیت با ظرفیت ذخیره سازی 28 درایو LFF و 50 داریو SFF به بازار عرضه شد.

از نظر تخصصی این ویژگی به معنای ذخیره 224 ترابایت اطلاعات و دیتا است که به صورت مستقیم برای سازمان‌ها و مکان هایی است که نیاز به ذخیره سازی بیشتر از این حجم اطلاعات را دارند.

  • سرورهای Apollo سری 6000

معرفی سرورهای Apollo اچ پی

امروزه در تمام دنیا دیتاسنترها بی‌وقفه در حال افزایش حجم اطلاعات و داده های و پردازش‌های پیچیده‌تری هستند. در همین راستا کمپانی اچ پی اقدام به توسعه و تولید سرورها و سیستم‌های پردازشی پیشرفته کرده است از محصولات مهم توسعه یافته اچ پی میتوانیم به، سرور HPE Apollo 6000 اشاره کنیم که با ویژگی‌ها و قابلیت‌های منحصر به فرد خود، به بهبود عملکرد دیتاسنترها کمک می‌کند.

سرور سری 6000 از مدل سرور هایی است که، برای محیط‌ های دیتاسنتر و بارهای کاری مهم میباشد. همچنین توانایی ارائه عملکرد بالا و کارآیی مناسب را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. از ویژگی‌های برجسته سرورهای Apollo سری 6000، می توان به ساختار مدولار آن اشاره کنیم.

این سری سرور از ماژول‌های قابل تعویض بهره می‌برد که به مدیران دیتاسنترها اجازه می‌دهد تا منابع پردازشی، حافظه، و ذخیره‌سازی را به صورت دقیق و به موازات با نیازهای خود مدیریت کنند.

یکی از هیجان انگیز ترین ویژگی های این سری از سرور ها میتوانیم به طراحی ساختاری خنثی که از کربن ساخته شده است اشاره کنیم. به این صورت که این ویژگی باعث مصرف انرژی کمتر و کاهش اثرات منفی بر محیط زیست می‌شود. همچنین پشتیبانی از فناوری‌های پردازشی پیشرفته مانند پردازنده‌های Intel Xeon می‌باشد. این پردازنده‌ها باعث افزایش سرعت و کارایی در شبکه میشوند.

  • سرورهای Apollo سری 6500

معرفی سرورهای Apollo اچ پی

یک سرور مبتنی بر خنک کننده آبی است که برای محاسبات با کارایی بالا، یادگیری عمیق و تجزیه و تحلیل داده ها طراحی شده است و حداکثر 8 پردازنده گرافیکی NVIDIA Tesla در هر node را پشتیبانی می کند و می تواند با انواع پردازنده ها، مموری ها، استوریج و آپشن های شبکه پیکربندی شود.

  • سرورهای Apollo سری 8000

معرفی سرورهای Apollo اچ پی

در دنیای امروزی اطلاعات و فناوری اطلاعات از اهمیت چند برابری برخوردارند و دیتاسنترها نقش حیاتی در ذخیره‌سازی و پردازش این اطلاعات داشته و از این رو، انتخاب و استفاده از سرور‌های موثر و کارآمد می‌تواند به بهره‌وری و کارآیی یک دیتاسنتر کمک شایانی نماید.

سرورهای Apollo سری 8000 از جمله تجهیزاتی است که برای بهبود عملکرد دیتاسنترها تعریف شده و با ویژگی‌ها و قابلیت‌های منحصر به فرد خود، به تجهیزاتی متفاوت از سایر تجهیزات در این زمینه تبدیل می‌شود. با توجه به اهمیت سرور‌ها در دیتاسنترها، سرور HPE Apollo 8000 با طراحی خاصی به منظور افزایش بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف انرژی است.

این سرور از نظر ساختاری به دو قسمت تقسیم می‌شود: قسمت اول که شامل تجهیزات پردازشی و قدرتی است که در یک قاب مستقل جای می‌گیرند و قسمت دوم که شامل ماژول‌های مجزا برای سیستم خنک کننده و سیستم تغذیه برق می‌باشد. این تقسیم بندی منحصر به فرد به ترتیب به کاهش مصرف انرژی و افزایش کارآیی و بهره‌وری کمک می‌نماید.

سرورهای Apollo سری 8000 همچنین با پشتیبانی از پردازنده‌های برتر و مموری‌های با ظرفیت بالا، به دیتاهای حجیم و پرکاربرد و نیازهایی که در دیتاسنترها وجود دارند، پاسخ می‌دهد. علاوه بر این، قابلیت مدیریت از راه دور و تصمیم‌گیری‌های هوش مصنوعی از جمله ویژگی‌های برجسته این سرور می‌باشند که به مدیران دیتاسنترها امکان کنترل بهتری را می‌دهد.

 

تفاوت های بین سرورهای HPE ProLiant و HPE Apollo:

معرفی سرورهای Apollo اچ پی

-طراحی فیزیکی

سرورهای HPE ProLiant به طور عمومی برای محیط‌های کاربرد عمومی و مرکز داده های کوچک و متوسط ​​طراحی شده‌اند. آنها در انواع فرم فاکتورهای مختلف از جمله رکمونت (Rackmount) و برج (Tower) قابل تهیه هستند.

در صورتی که سرورهای Apollo برای محیط‌هایی با نیازهای محاسباتی بالا و کاربردهای مرتبط با داده‌های بزرگ طراحی شده‌اند. آنها اغلب در فرم فاکتورهای نصب شده در رک (Rack-mounted) با انواع ماژول‌های کارتی (Blade) عرضه می‌شوند.

-فرم فاکتور

سرورهای HPE ProLiant به فرم فاکتورهای مختلفی مانند: سرورهای تاور، رک و تیغه ای تولید می شوند که برای رفع نیازهای مختلف محاسباتی طراحی شده اند. علاوه بر این، آنها با قابلیت پشتیبانی از چندین هارد دیسک و ماژول های ذخیره سازی خارجی، فضایی را برای مقیاس پذیری و گسترش فضای ذخیره سازی فراهم می کنند. در حالی که سرورهای Apollo معمولاً در یک رک شبکه بسیار متراکم (highly dense rack) طراحی می‌شود.

-قابلیت مقیاس‌پذیری

سرورهای HPE ProLiant اغلب قابلیت مقیاس‌پذیری عمودی (Vertical scalability) را دارند، به این معنی که می‌توان آنها را با اضافه کردن منابع سخت‌افزاری داخلی، مانند پردازنده‌ها و حافظه، ارتقا داد. همچنین، برخی مدل‌ها از قابلیت مقیاس‌پذیری افقی (Horizontal scalability) نیز برخوردارند که به اضافه کردن سرورهای فیزیکی جدید به شبکه سرور امکان توسعه را می‌دهد.

سرورهای Apollo بیشتر بر روی قابلیت مقیاس‌پذیری افقی تمرکز دارند، به این معنی که می‌توان از طریق افزودن واحدهای جدید Apollo به شبکه، سطح محاسباتی و ذخیره‌سازی را افزایش داد. این سرورها معمولاً برای بارهای کاری متناوب و موازی طراحی شده‌اند.

-عملکرد و کاربردها

سرورهای HPE ProLiant به طور گسترده در محیط‌های تجاری، مراکز داده کوچک و متوسط، سازمان‌ها و کسب و کارهای عمومی استفاده می‌شوند. آنها قابلیت پشتیبانی از برنامه‌ها و سیستم‌عامل‌های مختلف را دارند و برای اجرای برنامه‌های کاربردی عمومی، مانند سرویس‌های ابری، مجازی‌سازی، پایگاه‌داده‌ها، وب سرورها و غیره مناسب هستند.

سرورهای Apollo بیشتر برای کاربردهایی که نیاز به پردازش موازی و ذخیره‌سازی داده‌های بزرگ دارند، طراحی شده‌اند. آنها برای استفاده در حوزه‌هایی مانند سازمان‌های پژوهشی، ابرهای عمومی، تحلیل داده‌های بزرگ، هوش مصنوعی و یادگیری عمیق، شبکه‌های اجتماعی و صنعت های علمی مناسب هستند.

-بهینه‌سازی مصرف انرژی

سرورهای HPE ProLiant برای بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های عملیاتی طراحی شده‌اند. آنها از تکنولوژی‌های مانند از نقشه‌های انرژی فعال (Active Energy Mapping) و مدیریت هوشمند پاور (Intelligent Power Manager) بهره می‌برند.

سرورهای HPE Apollo برای عملکرد بالا و مصرف انرژی کم طراحی شده‌اند. آنها از معماری خنک‌کاری افزایش یافته و با استفاده از کارت‌های گرافیکی (GPU) و فناوری‌های پردازش موازی می‌توانند بهینه‌سازی شده باشند.

-اجزای سخت‌افزاری

سرورهای HPE Apollo معمولاً حافظه و ظرفیت ذخیره‌سازی بالاتری نسبت به سرورهای HPE ProLiant دارند تا به اپلیکیشن های با داده‌های فشرده پاسخ دهند. علاوه بر این، سرورهای HPE Apollo دارای اجزای تخصصی مانند GPU، FPGA و اتصالات پرسرعت برای ارائه حداکثر کارایی هستند.

سرورهای ProLiant با پیکربندی‌های سخت‌افزاری مختلف، از جمله منابع تغذیه اضافی، کنترلرهای ذخیره‌سازی، هارد دیسک‌های با قابلیت هات-سوآپ (Hot-Swap)، و طراحی‌های مدولار برای فعال کردن در دسترس بودن سرور و به حداقل رساندن خرابی ارائه می‌شوند.

سرورهای Apollo از قطعات سخت‌افزاری ویژه مانند پردازنده‌های AMD EPYC و Intel Xeon، حافظه با کارایی بالا و فضای ذخیره‌سازی با ظرفیت بالا برای عملکرد استفاده می‌کنند.این سرورها از اتصالات سریع مانند Infiniband یا Ethernet پشتیبانی می کنند تا امکان انتقال سریع داده ها بین node (گره) ها، پردازنده های گرافیکی یا سایر اجزای سخت افزاری را فراهم کنند.

این قابلیت، پیکربندی سخت‌افزاری سرور را قادر می‌سازد تا بالاترین عملکرد، سرعت و دقت را که برای محاسبات با کارایی بالا ضروری است، ارائه دهد.

-هارد درایو

تعداد هارد سرور قابل استفاده در سرور HPE ProLiant نیز به مدل و پیکربندی خاص بستگی دارد. سرورهای HPE ProLiant همه کاره هستند و برای محاسبات همه منظوره، مجازی سازی و محیط های ابری طراحی شده اند و پیکربندی سخت افزاری آن ها بسته به شرایط مورد نظر و نیازهای کاربر متفاوت است.

به عنوان مثال، سرور HPE ProLiant DL360 Gen10 می تواند تا ده درایو SAS، SATA یا NVMe (SSD) با فرم فاکتور کوچک (SFF) پشتیبانی کند، در حالی که سرور HPE ProLiant DL380 Gen10 می تواند تا 24 هارد SFF SAS یا SATA یا 12 هارد LFF SAS یا SATA را پشتیبانی کند. علاوه بر این، سرورهای HPE ProLiant می‌توانند طرح‌های ماژولار برای درایوهای هات-سوآپ داشته باشند تا از این طریق در دسترس بودن آنها افزایش یابد.

تعداد هارد درایوهای قابل استفاده در سرور HPE Apollo به مدل و پیکربندی خاص بستگی دارد. سرورهای HPE Apollo برای محاسبات با کارایی بالا، یادگیری عمیق و تجزیه و تحلیل داده های بزرگ بسیار تخصصی هستند و می توانند تنظیمات سخت افزاری مختلفی برای مطابقت با نیازهای محاسباتی خاص داشته باشند.

به عنوان مثال، سرور HPE Apollo 4200 Gen10 می تواند تا 24 هارد دیسک SAS یا SATA را با فرم فاکتور کوچک (SFF) پشتیبانی کند، در حالی که سیستم HPE Apollo 6000 Gen10 دارای حداکثر شش bay درایو در هر سینی برای درایوهای HDD یا SSD و حداکثر پیکربندی می تواند تا 50 درایو را پشتیبانی کند.

-کنترلر ها

سرورهای HPE ProLiant و سرورهای Apollo، دو سری محصول متفاوت از شرکت HPE هستند که برای نیازهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. در مورد تفاوت کنترلرها بین این دو سری، باید توجه داشت که هر سری از سرورها ممکن است از کنترلرهای مختلف برای مدیریت دیسک‌ها و ذخیره‌سازی استفاده کنند.

سرورهای HPE ProLiant از کنترلرهای ذخیره‌سازی Smart Array استفاده می‌کنند. این کنترلرها برای مدیریت دیسک‌ها و ایجاد آرایه‌های RAID استفاده می‌شوند. Smart Array از رابط‌های ذخیره‌سازی نظیر SAS (Serial Attached SCSI) و SATA (Serial ATA) پشتیبانی می‌کند. با استفاده از این کنترلرها، می‌توانید دیسک‌های فیزیکی را در سرور پیکربندی کنید و تنظیمات RAID را انجام دهید.

سرورهای Apollo برای محیط‌های پردازش محاسباتی شدید و کاربردهای داده‌محور طراحی شده‌اند. در این سرورها، اغلب از کنترلرهای ذخیره‌سازی HPE HBA (Host Bus Adapter) استفاده می‌شود. HBA ها به عنوان کنترلرهای رابط‌های نصب شده بر روی کارت‌های جداگانه یا ماژول‌های رابط استفاده می‌شوند و به سرور امکان اتصال به دستگاه‌های ذخیره‌سازی از طریق رابط‌های نظیر SAS و SATA را می‌دهند.

این کنترلرها به عنوان میزبان‌های رابط بین سیستم عامل و دستگاه‌های ذخیره‌سازی عمل می‌کنند و اجازه می‌دهند تا دیسک‌ها و دستگاه‌های ذخیره‌سازی متصل به سرور را شناسایی و مدیریت کنید. در هر صورت، توجه داشته باشید که مدل‌ها و نوع کنترلرها می‌توانند در هر دو سری سرور متفاوت باشند و بسته به نیازهای خاص سازمان شما، نوع کنترلر مورد استفاده ممکن است متفاوت باشد.

 -پردازنده (CPU)

سرورهای HPE ProLiant معمولاً از پردازنده‌های Xeon اینتل به عنوان cpu سرور استفاده می‌کنند و دارای چندین هسته هستند که امکان پردازش همزمان چندین کار را بدون کاهش سرعت سیستم فراهم می‌کند. سرورهای HPE ProLiant از مجموعه‌ای از پردازنده‌های اینتل (Intel) و AMD پشتیبانی می‌کنند. مدل‌ها و معماری پردازنده‌ها بسته به مدل سرور ProLiant متفاوت است.

سرورهای HPE Apollo نیز از پردازنده‌های اینتل (Intel) و AMD پشتیبانی می‌کنند. با توجه به استفاده از معماری محاسباتی موازی برای کاربردهای داده‌های بزرگ، سرورهای Apollo اغلب قابلیت نصب و استفاده از تعداد بیشتری پردازنده را دارند.

این سرورها از طیف گسترده ای از سیستم عامل ها، از جمله Microsoft Windows ،Red Hat Enterprise Linux ،VMware و سایر توزیع های لینوکس پشتیبانی می کنند و می توانند برای پاسخگویی به بارهای کاری مختلف سفارشی شوند. سرورهای HPE Apollo از پردازنده های Intel Xeon و AMD EPYC پشتیبانی می کنند و برای دیتاسنترهای بزرگ و محیط های ابری طراحی شده اند.

-پردازنده های گرافیکی

سرورهای HPE ProLiant و HPE Apollo می‌توانند با پردازنده‌های گرافیکی مختلف کار کنند. در ادامه، به برخی از پردازنده‌های گرافیکی معروف که در این دو سری سرور استفاده می‌شوند، اشاره می‌کنم: سرورهای HPE ProLiant می‌توانند از GPU برای سرعت بخشیدن به بارهای کاری محاسباتی مانند یادگیری ماشین، مجازی‌سازی و تجزیه و تحلیل داده‌ها پشتیبانی کنند. پردازنده‌های گرافیکی NVIDIA Tesla و AMD FirePro از جمله پیکربندی‌های GPU رایج برای سرورهای ProLiant هستند.

معرفی سرورهای Apollo اچ پی

  • NVIDIA Tesla: پردازنده‌های گرافیکی NVIDIA Tesla برای کاربردهای محاسباتی موازی و بالا استفاده می‌شوند. این پردازنده‌ها از معماری CUDA پشتیبانی می‌کنند و برای اجرای سریع الگوریتم‌های پردازش تصویر، هوش مصنوعی، یادگیری عمیق و محاسبات علمی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • AMD Radeon Instinct: پردازنده‌های گرافیکی Radeon Instinct از AMD برای کاربردهای محاسباتی داده‌های بزرگ، هوش مصنوعی و یادگیری عمیق استفاده می‌شوند. این پردازنده‌ها از معماری ROCm (Radeon Open Compute) پشتیبانی می‌کنند و قابلیت‌هایی مانند محاسبات موازی با دقت بالا و جریان داده‌ای توسعه‌یافته را فراهم می‌کنند.

به عنوان یک نکته، در هر دو سری سرور HPE ProLiant و سرورهای Apollo، معمولاً از پردازنده‌های گرافیکی به صورت کارت‌های جداگانه استفاده می‌شود. این کارت‌ها به سوکت‌های PCI Express متصل می‌شوند و برای افزایش قدرت پردازشی و عملکرد سرور استفاده می‌شوند. با توجه به تغییرات سریع در تکنولوژی پردازنده‌های گرافیکی و محصولات جدیدی که تولید می‌شوند، ممکن است تا تاریخ برش‌گرفتن دانش من، مدل‌ها و پردازنده‌های گرافیکی جدیدی معرفی شده باشند.

-سیستم خنک کننده

معرفی سرورهای Apollo اچ پی

سرورهای HPE ProLiant از طراحی خنک کننده تمام جلو (Front-to-Back) استفاده می‌کنند. این یعنی هوای سرد از جلوی سرور وارد می‌شود و از عقب سرور خارج می‌شود. این طراحی منجر به جریان هوای بهتر در داخل سرور و خنک‌تر نگه داشتن اجزای سخت‌افزاری می‌شود.

معمولاً دارای تعداد بیشتری فن خنک کننده هستند. این فن‌ها برای جلب هوای سرد و انتقال حرارت از اجزای سخت‌افزاری استفاده می‌شوند. همچنین، برخی از مدل‌های ProLiant از فن‌های قابل تنظیم با سرعت متغیر برای مدیریت بهینه حرارت استفاده می‌کنند.

سرورهای HPE Apollo از طراحی خنک کننده تمام عقب (Back-to-Front) استفاده می‌کنند. در این طراحی، هوای سرد از عقب سرور وارد می‌شود و از جلوی سرور خارج می‌شود. این طراحی برای سرورهایی که به تعداد بیشتری پردازنده و پیکربندی‌های محاسباتی موازی نیاز دارند، مناسب است.

سرورهای آپولو به دلیل نیاز به پشتیبانی از تعداد بیشتری پردازنده و قدرت محاسباتی بالا، ممکن است دارای تعداد کمتری فن خنک کننده باشند. در عوض، این فن‌ها برای تولید جریان هوای بیشتر و خنک‌تر، معمولاً با سرعت بالا عمل می‌کنند.

 

خرید انواع سرور و تجهیزات جانبی آن از مسترشبکه، بزرگترین فروشگاه اینترنتی تجهیزات شبکه با گارانتی معتبر 

1 نظر در “معرفی سرورهای Apollo اچ پی

  1. مهشید نصوحی گفت:

    عالی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین محصولات

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.
مقایسه
0 موارد محصول
فهرست
مسترشبکه

شنبه تا پنج شنبه از ساعت 9:30 الی 18:00 پاسخگوی شما هستیم.

شماره تماس: 62913-021 

پاسخگوی سوالات شما هستیم:

jamshidi
ali-300x300

ارسال لیست و استعلام قیمت برای شرکت ها و همکاران محترم: