آنچه در این مقاله می خوانید:

تفاوت میان درایوهای SAS SSD و SATA SSD:

تفاوت میان درایوهای SAS SSD و SATA SSD

درایوهای SAS SSD:

یک درایو SAS SSD یک دستگاه ذخیره سازی یا حافظه مبتنی بر فلش NAND (حافظه فلش NAND نوعی فناوری ذخیره سازی غیر ولتاژ است که برای حفظ داده ها به برق نیازی ندارد) بوده و به گونه ای طراحی شده است که در همان شکاف هارد دیسک (HDD) قرار گرفته و از رابط SAS) SAS یا Serial-attached SCSI SCSI روشی است که در دستیابی به دستگاه های جانبی محیط رایانه که از یک سریال استفاده می کنند کاربرد دارد) برای اتصال به کامپیوتر میزبان استفاده نماید.

رایج ترین فاکتورهای درایوSAS SSD ، 2.5 اینچی و 3.5 اینچی است. پهنای باند SAS SSD شامل 3 گیگابیت بر ثانیه ، 6 گیگابیت بر ثانیه و 12 گیگابیت بر ثانیه است.

در درجه اول از این درایوهای SAS SDD برای سرورها و یا دستگاه های ذخیره ساز به جهت استفاده در سازمان و شرکت هایی که دارای ورودی و خروجی و دسترسی زیاد کاربران و همچین تأخیر کمی هستند استفاده می شود. از جمله موارد استفاده از این درایوها می توان به مجازی سازی سرور، پردازش معاملات آنلاین، محاسبات با کارایی بالا و تجزیه و تحلیل داده ها اشاره کرد.

سازندگان این درایوها عموماً آنها را در انواع مختلف و ویژگی های مختلفی تولید و به بازار عرضه می نمایند. عمر درایوهای SSD رابطه مستقیمی با طول عمر آنها دارد برای مثال اگر ظرفیت یک SSD کم باشد (128گیگ) و می خواهیم در روز 200 گیگ بر روی آن اطلاعات ذخیره سازی نماییم نیاز دارد دو بار در روز خالی و پر شود این در حالی است که در درایو با ظرفیت بالاتر (1ترابایت) ممکن است این کار هر 6 روز یک باز صورت گیرد و در نتیجه طول عمر نگهداری آن افزایش می یابد.

 

خرید انواع هارد اچ پی

 

درایوهای SATA SSD:

(SATA (Serial ATA نوعی رابط اتصال است که توسط SSD برای برقراری ارتباط داده با سیستم استفاده می شود. این رابط در سال 2003 تولید شده این بدان معناست که زمان زیادی را به جهت استفاده و آزمون و خطا طی کرده است. هنگامی که یک درایو SATA خریداری می نمایید کار کامپیوتر، لپ تاپ و سایر تجهیزات شما بیشتر تضمین می باشد. محبوب ترین مدل درایوهای SATA SSD ، SATA 3.0 می باشد که از سرعت 6Gb/s پشتیبانی می نماید.

 

در رابطه با هارد درایوهای HPE چه می دانید؟

 

تفاوت میان درایوهای SAS SSD و SATA SSD:

در درایوهای SAS SSD سرعت انتقال داده سریعتر از SATA SSD می باشد. در مقایسه با SATA SSD ، یک SAS SSD از عملکرد پورت دوگانه پشتیبانی کرده و ویژگی هایی را برای بهبود قابلیت اطمینان از جمله اصلاح خطای پیشرفته، فن آوری یکپارچگی داده ها و کیفیت سیگنال بالا در کابل یا صفحه نمایش ایجاد می نماید.

درایوهای SAS از ولتاژ سیگنال بالاتری نسبت به درایوهای SATA استفاده کرده و می توانند داده ها را با اطمینان کامل بیشتری نگهداری نمایند از طرفی این درایوها از سرعت دو برابری نسبت به درایوها SATA برخوردار می باشند. همچنین علاوه بر این، درایوهای SAS – برخلاف همتایان SATA خود – از چندین مسیر داده ، افزونگی مسیر داده های برتر و در دسترسی بالا پیشتیبانی می نمایند.

شما می توانید با یک رابط SAS از هر دو درایو SAS و SATA در سرور خود استفاده نمایید. با این حال ، سرورهایی که دارای صفحات پشتی ATA هستند، فقط از درایوهای SATA پشتیبانی می کنند. علاوه بر این، صفحه پشتی SAS هنگام وصل شدن یک درایو SATA ، سیگنال را تغییر می دهد به طوری که کنترلرهای دیسک سرور، درایو SATA را طوری کنترل می کنند که گویی این یک درایو SAS است. که البته این تلاشی برای تقویت قابلیت اطمینان SATA است.

به طور کلی درایوهای SAS دارای سرعت و قابلیت اطمینان بیشتری نسبت به درایوهای SATA بوده و از طرفی درایوهای SATA دارای سرعت و قابلیت اطمینان و همچنین هزینه کمتری می باشند و برای بار کاری کم مورد استفاده قرار می گیرند.

درایوهای SAS از قیمت بالاتری نسبت به درایوهای SATA برخوردار بوده اما این تفاوت قیمت آنقدر زیاد نیست.

 

هر آنچه در رابطه با درایوهای HP Midline باید بدانید:

1 نظر در “تفاوت میان درایوهای SAS SSD و SATA SSD:

  1. sayna_firegirl گفت:

    ممنون 🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین محصولات

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.
مقایسه
0 موارد محصول
فهرست
مسترشبکه

شنبه تا پنج شنبه از ساعت 9:30 الی 18:00 پاسخگوی شما هستیم.

شماره تماس: 62913-021 

پاسخگوی سوالات شما هستیم:

jamshidi
javadi
mohammadi
ali-300x300

ارسال لیست و استعلام قیمت برای شرکت ها و همکاران محترم: