آنچه در این مقاله می خوانید:

فایروال سوفوس (Sophos) چیست و کاربرد آن

فایروال سوفوس (Sophos) چیست

شاید برایتان پیش آمده باشد، هنگامی که یک سیستم تهیه می کنید یکی از اولین اقداماتی که پس از راه اندازی سیستم خود انجام خواهید داد، نصب یک نرم افزار امنیتی یا به عبارتی ضد ویروس است، تا داده های شما در امان بمانند. حال اگر کار شما کمی گسترده تر شود و شبکه ای متشکل از تجهیزاتی همچون سرور، روتر، سوئیچ و .. ایجاد کنید، قطعا فایروال به عنوان یکی از اصلی ترین و مهم ترین تجهیزات شبکه ای است که باید آن را به شبکه خود اضافه کنید.

فایروال ها به صورت سخت افزاری و نرم افزاری هستند و وظیفه آن ها محافظت از شبکه و داده های شما در برابر تهدیدات و بد افزارها است. یکی از برندهای تولید کننده فایروال کمپانی سوفوس (Sophos) است که در ادامه می خواهیم به بررسی ” فایروال سوفوس (Sophos) چیست و کاربرد آن ” بپردازیم؛

 

فایروال سوفوس (Sophos) چیست و کاربرد آن:

سوفوس (Sophos) یک شرکت جهانی است که در زمینه برقراری امنیت و حفاظت از 500 هزار سازمان، همچنین میلیون ها مشتری، محصولات، شبکه ها و نقاط پایانی در مقابل تهدیدات، حملات، باج افزارها، بدافزارها و حملات فیشینگ فعالیت می کند. فایروال سوفوس (Sophos) بر پایه هوش مصنوعی، فناوری یادگیری ماشین و تهدیدات جهانی است.

این فایروال ها با دید استفاده ساده و آسان برای کاربران طراحی شده اند یا به طور عامیانه کاربرپسند بودن یکی از نکات مورد توجه در مورد این محصولات است. نکته حائز اهمیت درباره این محصول داشتن سرعت عملکرد و عکس العمل بالاست که میتواند با مانیتور کردن هرچیزی که در شبکه شما رخ می دهد، کنترل و مدیریت آن را ساده سازد و سرعت شبکه و کاربران را تحت حفاظت خود قرار می دهد تا در نهایت برایتان این امکان را فراهم سازد که براحتی به مدیریت امور روزانه بپردازید و تجربه شیرینی را برایتان رقم می زند.

شعاری که این روزها درباره فایروال های سوفوس بسیار به گوش می رسد، ” تهدیدات را ببین، آن ها را متوقف کن و شبکه خود را ایمن ساز” است، زیرا این محصولات قدرتمند توانسته اند با شناسایی تهدیدات چه درون سازمان و چه بیرون از سازمان، جلوی هرگونه حمله احتمالی را بگیرند و با کنترل ترافیک و ایجاد حفاظ های امنیتی همچنین رمزنگاری در کنار حفظ امنیت، سرعت را نیز بهبود ببخشند.

فایروال های سوفوس دارای انواع گوناگونی هستند که جدید ترین نسخه ارائه شده این فایروال ها سری XG می باشد، ما در این مقاله کمی درباره جدیدترین محصول این کمپانی نیز برایتان توضیحاتی خواهیم داد. فایروال سوفوس (Sophos) دارای پردازنده بسیار قدرتمند اینتل است که از هارد های SSD استفاده می کند. از آن جایی که این هاردها بسیار پر سرعت هستند از این رو شما یک دستگاه بسیار قوی در اختیار خواهید داشت. سرعت فایروال سوفوس (Sophos) از فایروال فورتی نت و فایروال فورتی گیت و سایر برندها بیشتر است.

 

 

فایروال سوفوس (Sophos) چیست

 

تاریخچه فایروال سوفوس (Sophos):

سوفوس یک کمپانی انگلیسی است که توسط Jan Hruska و Peter Lammer پایه گذاری شده است. این کمپانی محصولات خود که در زمینه ضد ویروس و رمزنگاری بودند، در سال 1985 طرح ریزی کردند. شرکت سوفوس در سال 1990 تلاش کرد تا با تمرکز بر محصولات ضد ویروس و توسعه آن ها، کسب و کار بین المللی خود را شروع کند.

این کمپانی در سال 2003 با خرید یک شرکت آمریکایی به نام ActiveState که در زمینه فروش محصولات ضد ویروس و ضد هرزنامه فعالیت داشت، گامی بزرگ برداشت زیرا در آن زمان بیشتر هرزنامه ها از طریق ایمیل منتشر می شدند و همین موضوع سبب شد تا کمپانی سوفوس با راهکارهای ترکیبی ضد هرزنامه و ضد ویروس، نام خود را به گوش همگان برساند.

این کمپانی روز به روز رشد کرد و در سال 2010 با خرید شرکت آمریکایی ENDFORCE که نرم افزارهای کنترل دسترسی به شبکه را تولید می کرد گامی نو در صنعت برداشت، یک سال بعد یعنی در سال 2011 شرکت آلمانی Astaro AG که دیواره آتش یا همان فایروال را تولید می کرد به مجموعه آن ها اضافه شد و در سال 2014 با خرید شرکت Cyberoam Technologies که این شرکت هم در زمینه تولید فایروال فعالیت داشت، تیم خود را تکمیل کرد.

کار به اینجا ختم نشد، سوفوس در سال 2016 یک کار خلاقانه کرد و با خریداری کمپانی Barricade که در زمینه راهکاری تحلیل رفتار بر مبنای فناوری یادگیری ماشین فعالیت داشت، توانست قابلیت های امنیتی هماهنگ و یکپارچه شده برای محافظت از شبکه را تقویت کند. سوفوس هر ساله با خرید کمپانی های مرتبط با شناسایی تهدیدات، خود را ارتقا می بخشید تا آن که در سال 2019 این کمپانی اعلام کرد که شرکت سرمایه گذار آمریکایی به نام Toma Bravo قصد دارد سهام کمپانی سوفوس را با قیمت 9.3 میلیارد دلار بخرد و در سال 2020 این معامله انجام گردید.

 


 

بیشتر بدانید: فایروال و عملکرد آن در شبکه


 

مزایای فایروال سوفوس (Sophos):

هدف از طراحی فایروال های سوفوس (Sophos)، ارائه سطح دید بالا است، که بتواند بزرگترین چالشی که امروزه سازمان ها و مدیران با آن مواجه هستند را برطرف سازد. این محصولات که یکی از غول ها در دنیای فایروال ها و تجهیزات شبکه می باشند مزایای زیادی دارند که آن ها را برایتان شرح خواهیم داد:

  • از کاربران وب محافظت می کند: با یک مثال این موضوع را برایتان شفاف سازی می کنیم. وقتی کاربران یک سازمان در حال انجام کار در وب هستند، تهدیدات و حملات شرایطی را برای آن ها ایجاد می کنند که گویا در مکانی پر از اتفاقات پیش بینی نشده و هستند، فایروال سوفوس حکم محافظ را برای آنان دارد که در برابر تهدیدات از کاربران محافظت می کند.
  • برقراری امنیت در شبکه های بی سیم: هکرها همیشه در ابتدا به شبکه وایرلس حمله می کنند، به طور عامیانه این کار خوراک آن هاست. در این میان فایروال های سوفوس با رمزنگاری و ایجاد کد در شبکه های وایرلس به هکرها اجازه نفوذ نمی دهند.
  • از شبکه شما محافظت می کند: فایروال های سوفوس همه چیز را بررسی می کنند و با کنترل و مدیریت بسته های ورودی به شبکه، می توانند حملات را شناسایی کرده و از حملات پیچیده جلوگیری می کند.
  • محافظت از وب سرورها: بخش مورد علاقه هکرها، وب سرورها هستند. معمولا هکرها برای حمله به وب سایت ها در قسمت DMZ قرار می گیرند زیرا در این قسمت به راحتی می توانند به وب سایت حمله کنند و آسان تر است. ماژول WAF در فایروال سوفوس (Sophos) می تواند حملات را تا لایه Application شناسایی کند و حفاظت را در وب سرورهای شما برقرار سازد.
  • برقراری امنیت ایمیل سرور: قطعا برای همه ما پیش آمده که با حملاتی که ایمیل را هدف قرار داده اند دست و پنجه نرم کرده باشیم، شما با استفاده از فایروال سوفوس می توانید تجربه داشتن یک ایمیل پاک را داشته باشید زیرا فایروال سوفوس (Sophos) با استفاده از آنتی اسپم و آنتی ویروس و امکانات امنیتی که در اختیار دارید، جلوی این حملات را می گیرد.
  • طوفان شن: نسل جدید فایروال سوفوس (Sophos) یکی از قدرتمندترین ها در زمینه برقراری امنیت در برابر رفتارهای مشکوک است، زیرا می تواند جدیدترین تهدیدات را شناسایی کند و جلوی نفوذ بدافزارها و باج افزارها را بگیرد.
  • احراز هویت: یکی دیگر از مشکلاتی که در یک شبکه بسیار مورد توجه قرار گرفته است، ورود افراد ناشناس می باشد. فایروال سوفوس با ایجاد شراط حفاظتی از ورود افراد غیر مجاز جلوگیری می کند و این کار را بسیار خوب انجام می دهد.

 

فایروال سوفوس (Sophos) چیست

 

چگونه فایروال سوفوس (Sophos) خطرات ناشناخته را تشخیص میدهد:

این فایروال ها دارای ابزار بسیار قدرتمند و به روز هستند که می توانند به قوی ترین شکل ممکن در برابر تهدیدات شبکه شما از داده هایتان محافظت کنند، در ادامه برخی از قابلیت های این فایروال را مورد بررسی قرار می دهیم:

  1. دارای سندباکس بسیار قوی
  2. دارای سیستم حفاظتی قوی هستند که در برابر Botnet ها از شبکه شما محافظت می کنند
  3. از حملات جلوگیری می کنند زیرا دارای IPS بسیار قوی هستند
  4. با استفاده از هوش مصنوعی می توانند تهدیدات را شناسایی کرده و موارد مشکوک را تمیز دهند
  5. دارای پروتکل SSL، شبیه ساز Java Script و امنیت وب با دو آنتی ویروس هستند

 

فایروال سوفوس (Sophos) چیست

 

هوش مصنوعی در فایروال سوفوس (Sophos) چه کارایی دارد:

برای توضیح بهتر این سوال، یک محصول از فایروال سوفوس (Sophos) را مثال می زنیم و کارایی آن را مورد بررسی قرار می دهیم، در ابتدای این مقاله به این موضوع اشاره کردیم که  فایروال سوفوس با خریداری برخی از شرکت ها، محصولات خود را ارتقا و توسعه بخشید یکی از آن شرکت ها Cyberoam نام داشت. این کمپانی با همکاری شرکت سوفوس یک فایروال روانه بازار تجهیزات شبکه کرد و نام آن را Sophos XG Firewall گذاشت.

محصولات سری XG که نسخه جدید فایروال سوفوس نیز به شمار می رود، دارای قابلیت ها و امکاناتی است که بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفتند. Sophos XG Firewall دارای ترکیبی قدرتمند و بسیار جدید از هوش مصنوعی و SandBox هستند و به طور مداوم در حال به روزرسانی و بالا بردن کیفیت خدمات خود می باشند.

سوفوس قصد دارد تا در سطح یک جهان قرار گیرد به همین علت با طراحی محصولات خود بر پایه هوش مصنوعی، آن ها را قادر می سازد تا بتواند شناسایی حملات و باج افزارها را هوشمندانه تر انجام دهد و آن ها را به راحتی متوقف سازد و از سوی دیگر با کنترل و نظارت بر ترافیک داده های ورودی و خروجی، کنترل و مدیریت کامل را در اختیار داشته باشد و قاعدتا نتیجه مطلوب و امنیت بیشتری ایجاد می گردد.

Sophos XG Firewall به عنوان یکی از بهترین ها در ارائه امنیت و حفاظت از شبکه شناخته شده است زیرا با استفاده از تکنولوژی هایی همچون Exploit و CryptoGuard توانسته است تا عوامل مخرب را قبل از آن که وارد شبکه شما شوند شناسایی کند و با استفاده از یک IPS قوی در کنار خودش موجب می گردد تا هرگونه عامل مخربی چه بیرون سازمان و چه درون سازمان را شناسایی کرده و آن را متوقف سازد.

 


 

بیشتر بخوانید: فایروال CSF چیست و چه کاربردی دارد

 


 

کلام آخر:

فایروال های سوفوس امروزه از جایگاه ویژه ای در میان فایروال ها پیدا کرده اند این کمپانی در کنار سایر رقبا، همچون شرکت فورتی نت در حال تلاش و به روز رسانی محصولات خود جهت دستیابی به مقام اول در دنیا هستند. ما تلاش کردیم در این مقاله شما را تا حدودی با این برند و قابلیت های محصولاتش آشنا سازیم.اگر قصد دارید به مقایسه میان فایروال ها بپردازید به شما پیشنهاد می دهیم تا مجله اینترنتی مستر شبکه را مورد بررسی قرار دهید و از سایر مقالات ما دیدن کنید. در پایان از شما بابت به اشتراک گذاشتن نظرات خود درباره این مقاله سپاسگزاریم.

 

شما میتوانید از مسترشبکه بزرگترین فروشگاه اینترنتی انواع فایروال را به همراه گارانتی خریداری نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین محصولات

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.
مقایسه
0 موارد محصول
فهرست
مسترشبکه

شنبه تا پنج شنبه از ساعت 9:30 الی 18:00 پاسخگوی شما هستیم.

شماره تماس: 62913-021 

پاسخگوی سوالات شما هستیم:

jamshidi
ali-300x300

ارسال لیست و استعلام قیمت برای شرکت ها و همکاران محترم: