آنچه در این مقاله می خوانید:

تفاوت کارت های شبکه و کارت های اترنت

تفاوت کارت های رابط شبکه و اترنت

تفاوت کارت های شبکه و اترنت:

امروزه اتصال به اینترنت امری اجتناب ناپذیر می باشد و برای اکثر نیازهای خود باید کامپیوتر خود را از طریق شبکه یا هر وسیله دیگری به اینترنت متصل نماییم. در دنیای فناوری امروز ، ساده ترین راه برای اتصال به اینترنت از طریق کابل اترنت است که از این طریق می توان از طریق روتر ، مودم DSL یا فیبر نوری به اینترنت متصل شد. بسته به نوع اتصل کامپیوترها از طریق کارت NIC به نزدیک ترین دستگاه شبکه مانند روتر، مودم DSL متصل می شوند.

رابط کارت های شبکه NIC دارای جریان لازم برای تبدیل سیگنالهایی است که از دستگاه های شبکه منتقل می شوند و آنها را برای کامپیوترها قابل درک می نماید.

 

کارت شبکه (NIC (Network Interface Card چیست؟

در اکثر موارد ، کارت های شبکه و اترنت نوعی رابط است که جهت اتصال به کامپیوترهای ما با نزدیکترین دستگاه شبکه سازگار می شود. اترنت ساده ترین شکل اتصال برای دسترسی به اینترنت از طریق رایانه ها، لپ تاپ ها و غیره می باشد که البته بسته به نوع مادربردی که شما از آن استفاده می کنید ممکن است از قبل دارای یک درگاه اختصاصی Gigabit Ethernet بوده و یا ممکن است مجبور شوید یکی از آن را از بازار خریداری کنید و آن را از طریق برخی رابط موجود در کامپیوتر متصل نمایید.

بنابراین اگر شما در حال تهیه‌ی تجهیزات شبکه ای هستید که پورت اترنت را به کامپیوتر اضافه می کند، لازم است بدانید آن را به نام های Network Interface Card یا Ethernet card می شناسند. بسیاری از افراد گمان می کنند NIC و کارت اترنت مشابه یکدیگر هستند اما در حقیقت چنین نیست.

به همین دلیل ما در این مقاله می خواهیم تفاوت میان این دو کارت را بیان نماییم.

 

راهنمای خرید کارت های شبکه (NIC)

 

1ـ Ethernet card:

تفاوت کارت های رابط شبکه و اترنت

در ابتدا در مورد کارت های شبکه و اترنت به صورت اختصاصی صحبت می کنیم که یک درگاه اترنت را از طریق برخی رابط های سخت افزاری موجود به کامپیوترها اضافه می کند. اگر کامپیوتر شما از قبل دارای درگاه اترنت (RJ45) باشد ، می توانید به سادگی روتر یا هر کابل اترنت دیگری را به آن متصل کنید. البته لازم به ذکر است که چنین مادربردهایی به عنوان یک کارت اترنت یکپارچه در نظر گرفته می شوند. با این وجود اگر درگاه اترنت آسیب دیده و یا سرعت دریافت اطلاعات در آن پایین است می توانید از بازار آن را تهیه نمایید.

 

ـ PCIe Ethernet Cards:

تفاوت کارت های رابط شبکه و اترنت

بیشترین تقاضا در بازار از کارت های شبکه اترنت PCIe می باشد. در بیشتر موارد ، یک کارت اترنت می تواند به شکاف PCIe یا PCI Express در رایانه متصل تا بتواند به یک شبکه وصل شود. PCIe Slot همان اسلاتی است که در آن شما می توانید کارت گرافیک ، کارت صدا یا سایر لوازم جانبی اضافی را به رایانه متصل نمایید.

 

ـ :USB Ethernrt Card

تفاوت کارت های رابط شبکه و اترنت

اگر لپ تاپ دارید و یا هیچکدام از کامپیوترهای شما دارای  PCIe نیستند یک درگاه اترنت اضافی تهیه کنید، البته  فقط در صورت نداشتن یکی از آن ها یا خراب شدن آن، یکی دیگر تهیه نمایید. یک کارت اترنت مبتنی بر USB ، از طریق یک شکاف USB روی کامپیوتر شما متصل شده و سبب می شود تا کامپیوتر شما به یک شبکه و از این رو اینترنت متصل شود.

 

بین PCIe و USB Ethernet کدامیک بهتر است؟

این که کدام یک از این کارت ها بهتر می باشند بسته به عملکردی دارد که شما به آن نیاز دارید. اگر بر روی دستگاه شما کارت PCIe وجود ندارد می توانید یک کارت USB Ethernet به جای آن خریداری نمایید. با این حال ، اگر به دنبال بهترین کارایی هستید و مشکلی برای باز کردن کیس کامپیوتر ندارید ، کارت های اترنت مبتنی بر PCIe بهترین گزینه ای هستند که می توانید بدنبال آن باشید. زیرا با نصب کارت های PCIe که دارای 6 اسلات هستند می توانید تا سرعت 128 گیگابایت بر ثانیه را داشته و این در حالی است که کارت های USB حداکثر سرعت 5 گیگابیت بر ثانیه را فراهم می کنند.

از طرف دیگر ، حتی با یک اسلات PCIe 3 ، که بیشتر برای کارتهای اترنت وجود دارد ، می توانید 15 گیگابایت بر ثانیه با 16 خط دریافت کنید و با استانداردهای قدیمی USB ، USB 2.0 و سایر موارد ، سرعت ها خیلی پایین ترهستند. البته کلیه سرعت های گفته شده به صورت نظری می باشد اما به صورت تجربی می توانید حداکثر 1000 مگابیت در ثانیه سرعت داشته باشید.

مقایسه میان این دو به شما کمک می کند تا بهترین انتخاب را بر حسب نیاز خود داشته باشید. با این وجود ، عملکرد واقعی مطمئناً به سازنده محصول و همچنین مشخصات آن بستگی دارد. اما در بیشتر موارد، کارت های اترنت مبتنی بر PCIe عملکرد بهینه ای را که به دنبال آن هستید، به شما می دهند.

 

مقایسه میان کارت های شبکه HBA ،NIC و CAN

 

2ـ Network Interface Card:

در مورد کارت های شبکه، در حقیقت دامنه سخت افزار کامپیوتر است که برای اتصال کامپیوتر به شبکه یا اینترنت استفاده می شود. بنابراین اگر در مورد کارت های اترنت صحبت می کنید ، آنها زیر دامنه کارت های رابط شبکه (NIC) هستند. بنابراین ، اگر رایانه خود را از طریق Wi-Fi ، اترنت یا اتصال بلوتوث به اینترنت متصل می کنید ، دستگاهی که برای اتصال رایانه خود به شبکه استفاده می کنید ، یک کارت رابط شبکه می باشد. بنابراین یک کارت رابط شبکه می تواند یک دانگل USB کوچک باشد که Wi-Fi را در کامپیوتر شما به یک دانگل بلوتوث کوچک و یک کارت اترنت که در بالا در مورد آن صحبت کردم ، متصل نماید.

البته لازم به ذکر است اگر امروزه به یک فروشگاه لوازم کامپیوتری بروید و از آنها یک کارت های رابط شبکه درخواست نمایید، حتما کارت شبکه اترنت را به شما معرفی خواهند کرد. دلیل این امر این است که تا چند سال پیش ، کارتهای اختصاصی اترنت محبوب بوده و تقریباً محبوب ترین حالت برای اتصال یک کامپیوتر به شبکه بوده است.

بنابراین، یک کارت رابط شبکه، به زبان ساده دستگاهی است که به نوعی رابط کاربری خود را باز می کند تا کامپیوتر شما به اینترنت یا هر شبکه دیگری متصل شود. کارت های رابط شبکه بسته به این که دقیقاً برای چه محصولاتی در نظر گرفته شده اند می توانند رابط اترنت ، رابط USB یا رابط بی سیم باشند.

هنگامی که یک کارت رابط شبکه با یک رابط اترنت ارائه شود که در آن یک درگاه اترنت وجود دارد می توان آن را کارت شبکه اترنت نامید. در اکثر کارتهای اترنت حتی می توانید چندین درگاه اترنت داشته باشید و برخی حتی می توانند آنتن داشته باشند تا کامپیوتر بتواند به شبکه های بی سیم متصل شود.

 

خرید کارت شبکه اچ پی 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین محصولات

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.
مقایسه
0 موارد محصول
فهرست
مسترشبکه

شنبه تا پنج شنبه از ساعت 9:30 الی 18:00 پاسخگوی شما هستیم.

شماره تماس: 62913-021 

پاسخگوی سوالات شما هستیم:

jamshidi
javadi
mohammadi
ali-300x300

ارسال لیست و استعلام قیمت برای شرکت ها و همکاران محترم: