آنچه در این مقاله می خوانید:

Secure SD-Branch چیست و چه کاربردی دارد

Secure SD-Branch چیست

امروزه کاربران و سازمان ها تمایل زیادی به یکپارچه سازی و مدیریت شبکه LAN و WAN دارند، از این رو به دنبال راهکاری هستند تا بتوانند آن را ممکن سازند. یکی از مهم ترین چالش هایی که با آن مواجه هستند، برقراری امنیت سازمان ها و شعبات می باشد که مهم ترین عامل نگرانی در میان کاربران به شمار می رود.

کمپانی فورتی نت برای برطرف کردن این مشکل، در محصولات خود یعنی فایروال های فورتی نت، راه حلی تحت عنوان “راهکار Secure SD-Branch” ارائه داده است. برای آگاهی از این راه حلِ امنیتی تا انتها با ما همراه باشید؛

 

Secure SD-Branch چیست و چه کاربردی دارد؟

راه حل Secure SD-Branch یک قابلیت جدید است که توسط فورتی نت ارائه شده است. این قابلیت، توانایی برقراری امنیت را بسیار گسترده تر از SD-WAN ارائه می دهد و می تواند به شما در ارائه خدمات و مدیریت شبکه، بسیار کمک کرده و موثر واقع شود. شاخه های توزیع شدهِ در حال انتقال، به مجموعه ابزارهای جدید، تأثیرِ قابل توجهی بر شبکه دارند.

با دسترسی مستقیم کاربران محلی و راه دور به اینترنت برای برنامه های ابری و نرم افزار به عنوان سرویس (SaaS)، لبه های WAN و LAN پیچیده تر از همیشه می شوند. علاوه بر این، دستگاه‌های اینترنت اشیا (IoT) که وارد شبکه شعبه می‌شوند باید به صورت ایمن نصب شوند در غیر این صورت، می‌توانند آسیب‌پذیری‌های جدیدی را برای مهاجمان معرفی کنند.

برای پشتیبانی از این الگوی جدید، استقرار استراتژی‌های شبکه‌سازی شعبه‌ای نسل بعدی، بسیار حیاتی می باشد. شما با استفاده از راهکار Secure SD-Branch می توانید حجم کاری تیم فناوری اطلاعات را کمتر کرده و امنیت سازمان و یا شعب خود را بهبود بخشد.

 


 

بیشتر بخوانید: انواع سرویس های ابری و تفاوت آن ها

 


 

چگونه Secure SD-Branch می تواند نوآوری در دیجیتال را آسان سازد:

فناوری Fortinet Secure SD-WAN با عناصر شبکه مانند WAN، LAN و WLAN یکپارچه شده است تا امن ترین و مدیریت بهتر شعبه هایِ راه دور در صنعت را ارائه دهد. برای مقابله با انفجار دستگاه‌های اینترنت اشیا، SD Secure Fortinet از قابلیت‌های فایروال های فورتی گیت برای ارائه خدمات Zero Trust در داخل هواپیما استفاده می‌کند.

مدیران نه تنها می توانند دستگاه های IoT را کشف و ایمن کنند، بلکه با استفاده از خدمات FortiGate و Indicator of Compromise در Security Fabric، ناهنجاری ها را نیز تشخیص می دهند. Secure SD-Branch مبتنی بر امنیت Fortinet است که خدمات شبکه را از طریق FortiOS، سیستم عامل FortiGate در زیرساخت امنیتی ادغام می کند.

از مزایای کلیدی آن می توان به یک پلتفرم مدیریت مشترک، امنیت یکپارچه، امکان کنترل سوئیچ شبکه، رابط های WLAN و بک هاول LTE/5G با همان سطح اجرای رابط های فایروال اشاره کرد. فایروال های FortiGate از فناوری FortiLink برای برقراری ارتباط با پلتفرم های سوئیچ و بی سیم استفاده می کند و نیازی به مجوز اضافی ندارد.

قابلیت‌های Secure SD-Branch به‌عنوان بخشی از سیستم عامل FortiOS که روی هر FortiGate اجرا می‌شود، گنجانده شده است. Fortinet SD-Branch، مشتریان را قادر می‌سازد تا امنیتِ WAN و LAN خود را به هم نزدیک کنند و مزایای پارچه امنیتی Fortinet را به شعبه‌های توزیع شده خود گسترش دهند.

Secure SD-Branch از FortiGate Secure SD-WAN، FortiSwitch، FortiAP و FortiExtender برای ارائه خدمات شعبه یکپارچه تشکیل شده است. برای گسترش حفاظت به لبه دستگاه، ویژگی‌های Zero Trust  داخلی در سیستم عامل FortiOS برای ما امکان نصب امن دستگاه‌ها را فراهم می‌کند. شما می توانید رفتار دستگاه را با افزودن قابلیت های کنترل دسترسی شبکه FortiNAC بررسی کنید.

 

Secure SD-Branch چیست و چه کاربردی دارد

 

ویژگی های فناوری Secure SD-Branch:

  • ساده سازی: Secure SD-Branch عملیات را یکپارچه می کند و مخازن را حذف می کند. همگرایی شبکه WAN، امنیت لایه دسترسی (سیمی و بی سیم) و مدیریت را یکپارچه می سازد، ریسک را کاهش می دهد و چابکی را افزایش می دهد.
  • برقراری امنیت تا لبه: امن ترین راه حل برای LAN در صنعت را با همگرایی شبکه ارائه می دهد. این فناوری LAN، WAN و عناصر امنیتی را از طریق یک صفحه شیشه ای با سیستم عامل FortiOS در FortiGate مدیریت و اجرا می کند.
  • کنترل اینترنت اشیا: Fortinet FortiOS دارای ویژگی‌های NAC داخلی است تا امکان نصبِ امن بر روی دستگاه‌های IoT را فراهم می کند. علاوه بر این، FortiNAC با فورتی‌گیت ادغام می‌شود و امکان افزایش امنیت بلادرنگ دستگاه‌های اینترنت اشیا را در شبکه شما فراهم می‌کند. این گزینه ها افزایش دید و تشخیص ناهنجاری را بدون نیاز به تجهیزات اضافی برای نصب در هر سایت ارائه می دهند.

 

با ارتقای SD-WAN به SD-Branch چه قابلیت هایی ارائه می شود:

با گسترش تکنولوژی هایی همچون مدیریت و کنترل بر شبکه های شعبات این اتفاق صورت می پذیرد. در واقع قابلیت هایی که در فناوری SD-WAN داشتیم در SD-Branch نیز وحود دارند. از جمله قابلیت هایی که SD-Branch Secure ارائه می دهد می توان به راه اندازی، بررسی و عیب یابی اشاره کرد از جمله عیب یابی که توسط این فناوری صورت می پذیرد می توان مسیریابی، سوئیچینگ، WiFi، امنیت شبکه و همچنین پشتیبانی کردن از برنامه ها را نام برد. این قابلیت ها می توانند نیاز به رابط های کاربری برای هر عملیات را از بین ببرد.

با استفاده از قابلیت SD-Branch Secure شما یک بستر سخت افزاری ساده با تجهیزات شبکه معمولی دارید که امکان مجازی سازی بر روی آن امکان پذیر می گردد. راه اندازی، نگهداری و تعمیر آن بسیار ساده است و عملکردهایی همچون فایروال، مسریابی و … امکان پذیر می شود.

 

مقایسه SD-Branch و SD-WAN:

SD-WAN و SD-Branch چارچوب های بسیار مرتبطی هستند که دست در دست هم برای ساده سازی و تقویت اتصال شبکه کار می کنند. SD-WAN، مخفف شبکه گسترده نرم افزاری تعریف شده، یک سرویس مجازی است که شبکه های سازمانی را در فواصل جغرافیایی بزرگ متصل و گسترش می دهد.

SD-WAN عملکرد اتصالات WAN را نظارت می کند و ترافیک را در تلاش برای حفظ سرعت بالا و بهینه سازی اتصال مدیریت می کند. SD-Branch با گسترش این مفهوم در یک سیستم IT شاخه ای، SD-WAN را همراهی می کند. SD-Branch بر پایه SD-WAN استوار است و همه چیز را در یک مدیریت مرکزی جمع می کند به طوری که دید بیشتری در سراسر شبکه محلی وجود دارد.

این به یک مرجع شعبه اجازه می دهد تا به راحتی شبکه را مدیریت کرده و تغییرات را ایجاد کند. SD-Branch پیاده‌سازی سخت‌افزار گران‌قیمت توسط یک سازمان را کاهش می‌دهد و زیرساختی ایجاد می‌کند که نصب آن آسان است و به سازمان‌ها فرصت می‌دهد تا وظایف شبکه و به‌روزرسانی‌های خط‌مشی را خودکار کنند.

  • SD-Branch جایگزین SD-WAN است
  • SD-Branch کامل تر از SD-WAN است
  • SD-Branch به صرفه تر است

 

آیا SD-Branch Secure می تواند جانشین SD-WAN باشد:

Secure SD-Branch از شبکه گسترده WAN توسعه یافته به وجود آمده و قالب آن مشابه با SD-WAN می باشد. SD-Branch قابلیت برنامه ریزی دارد و انعطاف پذیری بیشتری ارائه می دهد از این رو می تواند جایگزینی برای SD-WAN محسوب می شود. از طرف دیگر SD-Branch تمامی تکنولوژی های SD-WAN با ویژگی های بهتر ارائه می دهد از این رو می تواند شبکه شما را متحول ساخته و خدمات بهتری به شما عرضه کند.

همچنین Secure SD-Branch به خاطر داشتن ویژگی های بیشتر نسبت به SD-WAN می تواند به تنهایی مشکلات اتصال را برطرف سازد و بسیار متمرکز تر و هماهنگ شده تر وظایف شعبه را مجازی سازی کنند و راهکارهایی ارائه دهد که SD-WAN قادر به ارائه آن ها نمی باشد.

 

آیا فناوری Secure SD-Branch به صرفه است:

یکی از مهم ترین مزیت های SD-Branch کم هزینه بودن در مدیریت و سرمایه شماست. بسیاری از شعبات دارای Middle Boxes زیادی در دستگاه های خود هستند که امنیت شبکه را تضمین می کنند، SD-Branch این فناوری ها را در هم ادغام کرده و شما نیازی به خرید چندین دستگاه ندارید همین موضوع موجب به صرفه بودن آن می گردد.

از طرف دیگر برخی این ویژگی را یک عیب می دانند زیرا با وجود تکنولوژی و خدماتی که Secure SD-Branch ارائه میدهد موجب حذف شعبه های فناوری اطلاعات می گردد و برخی ممکن است شغل خود را از دست بدهند. اما این تکنولوژی همانند سایر تکنولوژی ها، جنبه های مثبت و منفی را کنار یکدیگر دارد از طرفی ممکن است متخصصانی باشند که بتوانند مهارت های خود را با این فناوری تطبیق دهند و وظایف جدیدی بر عهده بگیرند.

 

چرا Secure SD-Branch مهم است:

  1. شبکه های شعب:

شبکه شعبه ابزاری است که از طریق آن داده ها بین شعب مختلف، مراکز داده و مکان های دور توزیع می شود. از آنجایی که سازمان‌های بیشتری از طریق تحول دیجیتالی می‌روند، شبکه‌های شعب برای برآورده کردن نیازهای امنیتی و اتصال مورد نیاز هستند.

پیشرفت‌های بیشتر ابری باعث می‌شود امنیت شبکه شعبه در خطر به خطر افتادن قرار گیرد، جایی که Secure SD-Branch راه‌حلی را ارائه می‌دهد. از طریق استفاده از قابلیت‌های SD-WAN برای اجازه دادن به روش‌های مختلف اتصال، ترافیک در یک محیط WAN به طور موثرتری هدایت می‌شود و کیفیت کلی شبکه‌های شعبه بهبود می‌یابد. SD-Branch یک واحد متمرکز را وعده می دهد که IT می تواند از راه دور برای کنترل تمام قابلیت های امنیتی و شبکه استفاده کند.

  1. امنیت شبکه شعبه:

بدون درک اهمیت داشتن امنیت و اتصال با کیفیت در یک شبکه شعبه نمی توان اهمیت شاخه SD را درک کرد. با ظهور دستگاه ها و برنامه های کاربردی در لبه، خطر نقض امنیت بسیار بیشتر است. مجرمان می دانند که لبه شبکه می تواند ضعیف ترین حلقه در یک سازمان باشد، به همین دلیل است که شرکت ها باید امنیت شبکه استثنایی را در لبه تضمین کنند.

امنیت شعبه سازمان ها را قادر می سازد تا ترافیک اینترنت را از شعبه به شعبه دیگر، مراکز داده، دفتر مرکزی و کارمندان از راه دور ایمن کنند. اولویت‌بندی امنیت داده‌ها و اطمینان از اینکه انتقال‌ها از نقاط پایانی مجاز انجام می‌شود برای محافظت از یک کسب‌وکار حیاتی است.

 

Secure SD-Branch چیست و چه کاربردی دارد

مزایای SD-Branch:

شاید یکی از بهترین کلمات برای خلاصه کردن مزایای SD-Branch، کارایی باشد. نه تنها کسب‌وکارها با تغییر به مدل SD-Branch هزینه‌ها را کاهش می‌دهند، بلکه در بسیاری از موقعیت‌های شبکه تطبیق‌پذیری بیشتری دریافت می‌کنند. IT برای اعمال تغییرات جدید با سرعت، از جمله خط‌مشی‌ها و اقدامات امنیتی از طریق استفاده از چارچوب SD-Branch، مجهزتر است، به دلیل دید افزوده‌ای که آنها از طریق یک صفحه دریافت می‌کنند، بینش‌هایی را در مورد همه عملکردهای شبکه شعب ارائه می‌دهد.

شرکت‌ها می‌توانند به جای اینکه دائماً وقت خود را صرف یادگیری فناوری‌های جدید کنند، از ماهیت تلفیقی یک شعبه نرم‌افزاری تعریف‌شده برای تمرکز بیشتر بر سایر حوزه‌های کسب‌وکار خود، مانند نوآوری، استفاده کنند.

علاوه بر این، با حذف نیاز به فناوری اطلاعات برای پیاده سازی سخت افزارهای پیچیده در هر مکان، می توان هزینه را نیز کاهش داد. سازمان ها همچنین از طریق ادغام چند دستگاه در یک پنل در مصرف انرژی صرفه جویی می کنند. در نتیجه، پیاده‌سازی SD-Branch سخت‌افزار را کاهش می‌دهد، معماری شعبه را ساده می‌کند و به شبکه‌های شعب اجازه می‌دهد تا در صورت نیازهای در حال تحول سازگارتر باشند.

 

چالش های SD-Branch:

یکی از چالش‌های Secure SD-Branch این است که با همه چیز ادغام شده، تیم‌های فناوری اطلاعات برای جدا کردن سیاست‌های شبکه و امنیت بین شبکه مربوطه و مدیران امنیتی خود تلاش خواهند کرد. بسیاری از سازمان‌ها معماری خود را به گونه‌ای ساخته‌اند که نقش‌های ادمین‌های شبکه را از مدیران امنیتی جدا کنند، و با مدیریت تلفیقی، این مسئله به وضوح در Secure SD-Branch وجود دارد.

بدون خطوط مشخصی که مشخص کند کدام خط‌مشی به کدام تیم مربوط می‌شود، ممکن است زمانی که کارمندان موضوعی را مطرح می‌کنند تاخیر در پاسخ یا زمان اصلاح وجود داشته باشد.

 

راه حل های SD-Branch:

  • Prisma SD-WAN:

در حالی که چندین فروشنده وجود دارد که می‌توانید از میان آن راه‌حل‌های شاخه SD را انتخاب کنید، Palo Alto Networks یک راه‌حل SD-WAN نسل بعدی را ارائه می‌کند که برخی از قوی‌ترین مفاهیم محاسباتی، مانند هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی را برای ارائه یک راه‌حل برتر ارائه می‌کند.

محصول لایه Prisma SD-WAN فراتر از کاهش هزینه ها از طریق دور شدن از MPLS است. این یک عملکرد ممتاز در تمام قابلیت‌های استاندارد مورد نظر در هر شاخه SD، مانند ارائه صفر لمسی و دید شبکه، ارائه می‌کند. Prisma SD-WAN اتوماسیون، هزینه کل مالکیت کمتر، عملکرد برنامه بیشتر و مجموعه ای غنی از امنیت و خدمات شبکه را از ابر ارائه می دهد.

  • پریسما SASE:

اتصال تنها یک جنبه است که برای دفاتر شعبه و نیروی کار ترکیبی مورد نیاز است. همانطور که قبلا ذکر شد، امنیت به همان اندازه مهم است. سازمان ها به سمت لبه سرویس دسترسی ایمن (SASE) به عنوان راه حلی روی آورده اند که به موجب آن خدمات شبکه و امنیت در یک پلت فرم واحد همگرا می شوند. Palo Alto Networks Prisma SASE بهترین امنیت، Prisma Access را با بهترین نسل بعدی SD-WAN، Prisma SD-WAN در یک پلتفرم ارائه شده در فضای ابری برای ارائه تجربه کاربری استثنایی ترکیب می کند.

 

شما میتوانید از مسترشبکه بزرگترین فروشگاه اینترنتی انواع تجهیزات شبکه  را به همراه گارانتی خریداری نمایید.

1 نظر در “Secure SD-Branch چیست و چه کاربردی دارد

  1. علی محمدی گفت:

    جالب بود و بسیار کاربردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین محصولات

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.
مقایسه
0 موارد محصول
فهرست

به اطلاع می رساند به دلیل برخی تغییرات زیرساختی مخابرات تا اطلاع ثانوی جهت ارتباط با واحد فروش با شماره 91303400-021 تماس بگیرید.

با تشکر

مسترشبکه
مسترشبکه

شنبه تا پنج شنبه از ساعت 9:30 الی 18:00 پاسخگوی شما هستیم.

شماره تماس: 62913-021 

پاسخگوی سوالات شما هستیم:

jamshidi
javadi
mohammadi
ali-300x300

ارسال لیست و استعلام قیمت برای شرکت ها و همکاران محترم: